Overval op winkel Pretorialaan Rotterdam

dinsdag 26 maart 2013 20:05

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft dinsdagavond een overval gepleegd op een winkel aan de Pretorialaan. Om 20:45 kwam de melding hiervan binnen waarop een groot aantal eenheden van de politie ter plaatse gingen.

Toen de man de winkel binnenstapte bedreigde hij een vrouwelijk personeelslid met een mes. Vervolgens deed de verdachte een greep in de kassa en ging er met de inhoud vandoor. Tijdens de overval droeg de man een spijkerbroek met daarboven een donkere jas met een capuchon, deze had hij tijdens de overval ook op. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben of waardevolle informatie hebben over de overval. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op winkel Pretorialaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft dinsdagavond een overval gepleegd op een winkel aan de Pretorialaan. Om 20:45 kwam de melding hiervan binnen waarop een groot aantal eenheden van de politie ter plaatse gingen.

Toen de man de winkel binnenstapte bedreigde hij een vrouwelijk personeelslid met een mes. Vervolgens deed de verdachte een greep in de kassa en ging er met de inhoud vandoor. Tijdens de overval droeg de man een spijkerbroek met daarboven een donkere jas met een capuchon, deze had hij tijdens de overval ook op. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben of waardevolle informatie hebben over de overval. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!