maandag, januari 18, 2021

Politieman gebeten door arrestant Oppenheimstraat Rotterdam

Rotterdam – Een agent is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij door een arrestant gebeten werd. De politie werd dinsdagmiddag om 15:30 opgeroepen voor een incident aan de Opperheimstraat, daar zou een man door een ruit zijn gevallen. Hij zou hevig hebben gebloed.

Voordat de politie aankwam werd de 21-jarige verdachte al behandeld door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Hij gedroeg zich zeer agressief en schopte en sloeg om zich heen. De politiemensen probeerden de man in bedwang te houden, hierbij beet hij een politieman.

Omdat het vermoeden bestaat dat de 21-jarige verdachte HIV-positief is, is de politieagent naar het ziekenhuis gebracht voor een onderzoek. De verdachte is aangehouden overgebracht naar het politiebureau.

 

 

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam -  Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist....

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg