Twee mannen overvallen woning Bronkhorst Rotterdam

dinsdag 26 maart 2013 11:39

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen hebben maandagmorgen een woning aan de Bronkhorst overvallen. De 57-jarige bewoonster van het pand raakte niet gewond. De politie heeft na de overval direct een onderzoek ingesteld en is opzoek naar getuigen.

Om half 12 vanmorgen deed de bewoonster de deur open nadat er was aangebeld. Direct stapten er twee mannen de woning binnen en bedreigden de vrouw met een vuurwapen. De overvallers doorzochten vervolgens de hele woning en gingen er vandoor met een nog onbekende buit. De politie is opzoek naar getuigen die tussen 11:15 en 12:15 iets verdachts gezien hebben.

Indien u andere waardevolle informatie heeft die van belang kan zijn in dit onderzoek wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s: IJsselmondenieuws.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee mannen overvallen woning Bronkhorst Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen hebben maandagmorgen een woning aan de Bronkhorst overvallen. De 57-jarige bewoonster van het pand raakte niet gewond. De politie heeft na de overval direct een onderzoek ingesteld en is opzoek naar getuigen.

Om half 12 vanmorgen deed de bewoonster de deur open nadat er was aangebeld. Direct stapten er twee mannen de woning binnen en bedreigden de vrouw met een vuurwapen. De overvallers doorzochten vervolgens de hele woning en gingen er vandoor met een nog onbekende buit. De politie is opzoek naar getuigen die tussen 11:15 en 12:15 iets verdachts gezien hebben.

Indien u andere waardevolle informatie heeft die van belang kan zijn in dit onderzoek wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Foto’s: IJsselmondenieuws.nl

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!