Autobrand op de Stavorenweg in Gouda

woensdag 27 maart 2013 15:38


Gouda – 
Een bestelbusje is woensdagmiddag in brand gevlogen op de Stavorenweg in Gouda. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het brandje in de bestelbus te kunnen blussen. Daarbij werd er van binnen en van buiten geblust. De weg werd tijdens het incident afgesloten voor het verkeer. Automobilisten kozen daarom om tegen het verkeer in het industrieterrein te verlaten.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een berger heeft het busje weggetakeld.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Autobrand op de Stavorenweg in Gouda
Schrijver:

 

 


Gouda – 
Een bestelbusje is woensdagmiddag in brand gevlogen op de Stavorenweg in Gouda. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het brandje in de bestelbus te kunnen blussen. Daarbij werd er van binnen en van buiten geblust. De weg werd tijdens het incident afgesloten voor het verkeer. Automobilisten kozen daarom om tegen het verkeer in het industrieterrein te verlaten.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een berger heeft het busje weggetakeld.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!