Man raakt zwaar gewond na bedrijfsongeval Oudelandseweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Bij werkzaamheden op de Oudelandseweg is woensdagochtend een man zwaargewond geraakt, de man kreeg tijdens werkzaamheden een zware houten balk op zijn been die omviel. Zijn collega’s belde gelijk het alarmnummer.

- Advertisement -

Een Mobiel Medisch Team kwam en een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Een graafmachine heeft de balk voorzichtig omhoog gehesen zodat het slachtoffer vervoerd kon worden naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is even later onder begeleiding van een MMT-arts met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De MMT-arts is even later weer opgepikt door de traumahelikopter.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd