Man raakt zwaar gewond na bedrijfsongeval Oudelandseweg Hoogvliet

woensdag 27 maart 2013 12:02

Hoogvliet – Bij werkzaamheden op de Oudelandseweg is woensdagochtend een man zwaargewond geraakt, de man kreeg tijdens werkzaamheden een zware houten balk op zijn been die omviel. Zijn collega’s belde gelijk het alarmnummer.

Een Mobiel Medisch Team kwam en een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Een graafmachine heeft de balk voorzichtig omhoog gehesen zodat het slachtoffer vervoerd kon worden naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is even later onder begeleiding van een MMT-arts met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De MMT-arts is even later weer opgepikt door de traumahelikopter.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man raakt zwaar gewond na bedrijfsongeval Oudelandseweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Bij werkzaamheden op de Oudelandseweg is woensdagochtend een man zwaargewond geraakt, de man kreeg tijdens werkzaamheden een zware houten balk op zijn been die omviel. Zijn collega’s belde gelijk het alarmnummer.

Een Mobiel Medisch Team kwam en een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Een graafmachine heeft de balk voorzichtig omhoog gehesen zodat het slachtoffer vervoerd kon worden naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is even later onder begeleiding van een MMT-arts met spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De MMT-arts is even later weer opgepikt door de traumahelikopter.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!