Twee drugsdealers aangehouden Willem Buytenwegstraat Rotterdam

woensdag 27 maart 2013 13:17
stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg


Rotterdam –
 Agenten hebben dinsdagmiddag twee mannen aangehouden die verdacht worden voor het handelen in verdovende middelen. De aanhouding vond rond 13:00 plaats op de Willem Buytenwegstraat, kort daarvoor hadden zij op de Tweebosstraat contact gehad met een drugsgebruiker, deze was al bekend bij de politie.

Agenten zagen dat er vanuit de auto een overdracht plaatsvond. De auto was daarna weggereden maar werd kort na de overdracht staande gehouden in Rotterdam-West. De twee mannen van 20 en 25 jaar oud werden aangehouden, een van hen bleek 27 bolletjes verdovende middelen in zijn broek te hebben verstopt. Ook in de auto werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen, de drugs zijn in beslag genomen.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee drugsdealers aangehouden Willem Buytenwegstraat Rotterdam
Schrijver:

 

stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg 


Rotterdam –
 Agenten hebben dinsdagmiddag twee mannen aangehouden die verdacht worden voor het handelen in verdovende middelen. De aanhouding vond rond 13:00 plaats op de Willem Buytenwegstraat, kort daarvoor hadden zij op de Tweebosstraat contact gehad met een drugsgebruiker, deze was al bekend bij de politie.

Agenten zagen dat er vanuit de auto een overdracht plaatsvond. De auto was daarna weggereden maar werd kort na de overdracht staande gehouden in Rotterdam-West. De twee mannen van 20 en 25 jaar oud werden aangehouden, een van hen bleek 27 bolletjes verdovende middelen in zijn broek te hebben verstopt. Ook in de auto werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen, de drugs zijn in beslag genomen.

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!