Twee drugsdealers aangehouden Willem Buytenwegstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
 Agenten hebben dinsdagmiddag twee mannen aangehouden die verdacht worden voor het handelen in verdovende middelen. De aanhouding vond rond 13:00 plaats op de Willem Buytenwegstraat, kort daarvoor hadden zij op de Tweebosstraat contact gehad met een drugsgebruiker, deze was al bekend bij de politie.

- Advertisement -

Agenten zagen dat er vanuit de auto een overdracht plaatsvond. De auto was daarna weggereden maar werd kort na de overdracht staande gehouden in Rotterdam-West. De twee mannen van 20 en 25 jaar oud werden aangehouden, een van hen bleek 27 bolletjes verdovende middelen in zijn broek te hebben verstopt. Ook in de auto werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen, de drugs zijn in beslag genomen.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd