Onderzoek naar brand in portiekwoning Terentiusstraat Lombardijen

Date:

Share post:


Lombardijen – 
In een portiekwoning op de tweede etage aan de Terentiusstraat in Lombardijen heeft een brandje donderdagmiddag voor flinke rookschade gezorgd. Enkele bewoners van het portiekflat moesten tijdelijk hun woning verlaten in verband met de rookontwikkeling.

Een buurvrouw rook een brandlucht in het portiek. Toen ze wist waar het vandaan kwam, bleek er niemand thuis te zijn. Zij heeft daarop de brandweer gebeld die met groot materieel was uitgerukt. De brandweer heeft de deur geforceerd en ging op zoek naar de brandhaard. Ramen en deuren werden geopend om de rook te laten ontsnappen. Voor de inboedel was het te laat, deze was voor een groot deel helemaal zwartgeblakerd. Voor de rest kon de brandweer niets meer doen dan het huis ventileren. De precieze oorzaak wordt nog onderzocht.

Foto’s : Jerry Lussenburg (www.ijsselmondenieuws.nl)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd