Twee doden en vier gewonden bij ongeval N223 De Lier

donderdag 28 maart 2013 08:51
MMT-PKH4162.jpg


De Lier – 
Bij een ernstig ongeval op de N223 tussen een vrachtwagen en vier personenvoertuigen zijn vanmorgen omstreeks half acht twee doden gevallen. Volgens de eerste berichten zou een inhaalmanoevre de oorzaak zijn voor het ongeval. Naast de twee doden vielen er nog vier andere slachtoffers waarvan er twee zwaargewond raakten. Één van de voertuigen kwam door het ongeval in de sloot terecht.

De N223 is een weg tussen de Lier en Delft. Deze bestaat uit twee rijstroken zonder middenberm. Voor het ongeval rukten de brandweer met veel materiaal uit. Ook de medische dienst kwam met spoed ter plaatse. De traumahelikopter heeft ondersteuning geboden. De bestuurder van een ambulancemotor die onderweg was is op de Lozerlaan met de Meppelweg zelf onderuit gegaan.

Burgemeester Sjaak van de Tak twitterde zelf over een dramatisch ongeluk. De N223 zal de gehele dag nog dicht blijven voor sporenonderzoek en het verwijderen van de vrachtwagen die door het ongeval is geschaard. Door de afsluiting ontstond er een flinke verkeerschaos in de omgeving.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden en vier gewonden bij ongeval N223 De Lier
Schrijver:

 

MMT-PKH4162.jpg 


De Lier – 
Bij een ernstig ongeval op de N223 tussen een vrachtwagen en vier personenvoertuigen zijn vanmorgen omstreeks half acht twee doden gevallen. Volgens de eerste berichten zou een inhaalmanoevre de oorzaak zijn voor het ongeval. Naast de twee doden vielen er nog vier andere slachtoffers waarvan er twee zwaargewond raakten. Één van de voertuigen kwam door het ongeval in de sloot terecht.

De N223 is een weg tussen de Lier en Delft. Deze bestaat uit twee rijstroken zonder middenberm. Voor het ongeval rukten de brandweer met veel materiaal uit. Ook de medische dienst kwam met spoed ter plaatse. De traumahelikopter heeft ondersteuning geboden. De bestuurder van een ambulancemotor die onderweg was is op de Lozerlaan met de Meppelweg zelf onderuit gegaan.

Burgemeester Sjaak van de Tak twitterde zelf over een dramatisch ongeluk. De N223 zal de gehele dag nog dicht blijven voor sporenonderzoek en het verwijderen van de vrachtwagen die door het ongeval is geschaard. Door de afsluiting ontstond er een flinke verkeerschaos in de omgeving.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!