dinsdag, maart 9, 2021

Twee doden en vier gewonden bij ongeval N223 De Lier


De Lier – 
Bij een ernstig ongeval op de N223 tussen een vrachtwagen en vier personenvoertuigen zijn vanmorgen omstreeks half acht twee doden gevallen. Volgens de eerste berichten zou een inhaalmanoevre de oorzaak zijn voor het ongeval. Naast de twee doden vielen er nog vier andere slachtoffers waarvan er twee zwaargewond raakten. Één van de voertuigen kwam door het ongeval in de sloot terecht.

De N223 is een weg tussen de Lier en Delft. Deze bestaat uit twee rijstroken zonder middenberm. Voor het ongeval rukten de brandweer met veel materiaal uit. Ook de medische dienst kwam met spoed ter plaatse. De traumahelikopter heeft ondersteuning geboden. De bestuurder van een ambulancemotor die onderweg was is op de Lozerlaan met de Meppelweg zelf onderuit gegaan.

Burgemeester Sjaak van de Tak twitterde zelf over een dramatisch ongeluk. De N223 zal de gehele dag nog dicht blijven voor sporenonderzoek en het verwijderen van de vrachtwagen die door het ongeval is geschaard. Door de afsluiting ontstond er een flinke verkeerschaos in de omgeving.

Related Articles

Samenvatting persconferentie 8 maart 2021 : “We snakken naar meer vrijheid”

0
Op maandagavond 8 maart heeft het demissionaire kabinet opnieuw een persconferentie gegeven over de stand...

Man zwaargewond na val van dak Eriks-Akker Barendrecht

0
Barendrecht - Een man is maandagmiddag tijdens werkzaamheden op het dak van een woning aan...

Man gewond bij schietpartij Adrianastraat Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zichzelf maandagmiddag in het ziekenhuis gemeld nadat hij was beschoten...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg