Twee doden en vier gewonden bij ongeval N223 De Lier

Date:

Deel bericht:


De Lier – 
Bij een ernstig ongeval op de N223 tussen een vrachtwagen en vier personenvoertuigen zijn vanmorgen omstreeks half acht twee doden gevallen. Volgens de eerste berichten zou een inhaalmanoevre de oorzaak zijn voor het ongeval. Naast de twee doden vielen er nog vier andere slachtoffers waarvan er twee zwaargewond raakten. Één van de voertuigen kwam door het ongeval in de sloot terecht.

- Advertisement -

De N223 is een weg tussen de Lier en Delft. Deze bestaat uit twee rijstroken zonder middenberm. Voor het ongeval rukten de brandweer met veel materiaal uit. Ook de medische dienst kwam met spoed ter plaatse. De traumahelikopter heeft ondersteuning geboden. De bestuurder van een ambulancemotor die onderweg was is op de Lozerlaan met de Meppelweg zelf onderuit gegaan.

Burgemeester Sjaak van de Tak twitterde zelf over een dramatisch ongeluk. De N223 zal de gehele dag nog dicht blijven voor sporenonderzoek en het verwijderen van de vrachtwagen die door het ongeval is geschaard. Door de afsluiting ontstond er een flinke verkeerschaos in de omgeving.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden man in De Lier door misdrijf om het leven gekomen

De Lier - De politie heeft bekend gemaakt dat de 37-jarige man die eerder deze week dood werd...

Vrouw overleden aangetroffen in water langs fietspad Kralingerpad De Lier

De Lier - Omstanders hebben vanmorgen in een sloot langs de Burgemeester Crezeelaan in De Lier het stoffelijk...

Dode na auto te water N223 De Lier

De Lier - Bij een ernstig ongeval op de Burgemeester van der Goeslaan/N223 in De Lier is afgelopen...

Politie ontmantelt hennepkwekerijen op wielen in De Lier

De Lier - In verband met een lopend onderzoek heeft de politie dinsdagochtend 7 januari een bedrijfspand betreden...