Gewonde na aanrijding Zoetermeerselaan Bleiswijk

vrijdag 29 maart 2013 14:50


Bleiswijk –
Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelbus is op de Zoetermeerselaan is vanmiddag omstreeks 12:45 uur een gewonde gevallen. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling; daarvan bleek geen sprake, dus verleenden zij hand- en spandiensten.

De nek van de bestuurster van de personenauto werd gefixeerd; zij is met een wervelplank via het portier uit haar auto gehaald waarna zij naar het ziekenhuis vervoerd is. De verkeerspolitie kwam ter plaatse voor een onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding Zoetermeerselaan Bleiswijk
Schrijver:

 

 


Bleiswijk –
Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelbus is op de Zoetermeerselaan is vanmiddag omstreeks 12:45 uur een gewonde gevallen. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling; daarvan bleek geen sprake, dus verleenden zij hand- en spandiensten.

De nek van de bestuurster van de personenauto werd gefixeerd; zij is met een wervelplank via het portier uit haar auto gehaald waarna zij naar het ziekenhuis vervoerd is. De verkeerspolitie kwam ter plaatse voor een onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!