Verwarde man van dak van woning gehaald Stellingmolen Maassluis

Date:

Deel bericht:


Maassluis –
Het arrestatieteam van de politie heeft vanmiddag een verwarde man van een dakkapel van een woning aan de Stellingmolen in Maassluis gehaald. Een onderhandelaar van de politie praatte op de man in, waardoor andere teamleden van achter konden toeslaan.

- Advertisement -

De man was rond kwart voor 4 op het dak geklommen. Brandweer en politie stonden uit het zicht van de man opgesteld om zo nodig in actie te komen. Brandweer Haaglanden kwam met een speciaal springkussen ter plaatse mocht de man daadwerkelijk springen. Deze is in de tuin neergelegd maar was uiteindelijk niet nodig. 

Foto’s : 112Waterweg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd