Verwarde man van dak van woning gehaald Stellingmolen Maassluis

vrijdag 29 maart 2013 16:40


Maassluis –
Het arrestatieteam van de politie heeft vanmiddag een verwarde man van een dakkapel van een woning aan de Stellingmolen in Maassluis gehaald. Een onderhandelaar van de politie praatte op de man in, waardoor andere teamleden van achter konden toeslaan.

De man was rond kwart voor 4 op het dak geklommen. Brandweer en politie stonden uit het zicht van de man opgesteld om zo nodig in actie te komen. Brandweer Haaglanden kwam met een speciaal springkussen ter plaatse mocht de man daadwerkelijk springen. Deze is in de tuin neergelegd maar was uiteindelijk niet nodig. 

Foto’s : 112Waterweg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man van dak van woning gehaald Stellingmolen Maassluis
Schrijver:

 

 


Maassluis –
Het arrestatieteam van de politie heeft vanmiddag een verwarde man van een dakkapel van een woning aan de Stellingmolen in Maassluis gehaald. Een onderhandelaar van de politie praatte op de man in, waardoor andere teamleden van achter konden toeslaan.

De man was rond kwart voor 4 op het dak geklommen. Brandweer en politie stonden uit het zicht van de man opgesteld om zo nodig in actie te komen. Brandweer Haaglanden kwam met een speciaal springkussen ter plaatse mocht de man daadwerkelijk springen. Deze is in de tuin neergelegd maar was uiteindelijk niet nodig. 

Foto’s : 112Waterweg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!