Nieuws in het kort : Waterweg 29/03

Date:

Deel bericht:


Regionieuws –
Nieuws in het kort van Vrijdag 29 maart 2013 met de volgende onderwerpen : Politie Zeeland stopt 54-jarige Vlaardingen voor autodiefstal en Pakketkoerier overvaller op de Marconistraat in Schiedam
 
Politie Zeeland stopt 54-jarige Vlaardinger voor autodiefstal
 
Zierikzee/Vlaardingen – De politie heeft donderdag een 54-jarige man uit Vlaardingen aangehouden voor de diefstal van een personenauto. Agenten zagen de man op de N59 rond het middag uur in de gestolen auto rondrijden. De bestuurder kreeg een stopteken en is stop gezet ter hoogte van de verkeerslichten Weg naar de Val. Hij is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau in Zierikzee. In het voertuig werden ook diverse goederen aangetroffen. Hiervan wordt vermoed dat het afkomstig is van diefstal. De man werd nog gezocht door de politie Rotterdam. Hij is overgedragen aan het korps. De auto is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.
 
Pakketkoerier overvaller op de Marconistraat in Schiedam
 
Schiedam – Een koerier van een pakketdienst is vrijdagmiddag omstreeks 12 uur overvallen in zijn auto door vermoedelijk drie jongemannen. De overval vond plaats op de hoek Galvanistraat met de Marconistraat. De jongens bedreigden de koerier en gingen er met één pakket vandoor. De verdachten sloegen te voet op de vlucht maar zijn daarna in een auto gestapt. De politie startte direct een zoekactie in de omgeving. In de Rotterdamse wijk Spangen werd de blucht auto aangetroffen in de Brederostraat. In de directe omgeving werd een andere auto stopgezet. De bestuurder is aangehouden en zijn eventuele betrokkenheid wordt onderzocht. Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie Rotterdam op 0900-8844 of via anoniem 0800-7000.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Pleegouders van zwaargewond meisje (10) uit Vlaardingen aangehouden

Vlaardingen - De pleegouders van het 10-jarige meisje dat een week geleden zwaargewond bij het ziekenhuis werd binnengebracht,...

OM looft beloning van €50.000 uit voor gouden tip in Vlaardingse explosiezaken

Vlaardingen – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een beloning van €50.000 uitgeloofd voor de gouden tip die leidt...

Meisje (10) uit Vlaardingen ‘zwaargewond en niet aanspreekbaar’ in ziekenhuis opgenomen, Politie doet onderzoek

Vlaardingen - De politie is een onderzoek gestart nadat een 10-jarig meisje uit Vlaardingen zwaargewond en niet aanspreekbaar...

Man rijdt water in na onwelwording Surinamesingel Vlaardingen

Vlaardingen - Een man is zaterdagmorgen met zijn auto een singel aan de Surinamsesingel ter hoogte van de...