Bestuurder van scootmobiel geschept Coolsingel Rotterdam

zaterdag 30 maart 2013 17:36


Rotterdam –
Een automobilist heeft zaterdagmiddag de bestuurder van een scootmobiel geschept op een zebrapad. Het ongeval gebeurde op de Coolsingel in Rotterdam. De bestuurder had vermoedelijk het slachtoffer in het elektrische karretje over het hoofd gezien en schepte deze. Een ambulance moest ter plaatse komen om het slachtoffer te behandelen.

Het slachtoffer is na controles ter plaatse zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controles. Het is niet bekend hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Mark Swager

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder van scootmobiel geschept Coolsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een automobilist heeft zaterdagmiddag de bestuurder van een scootmobiel geschept op een zebrapad. Het ongeval gebeurde op de Coolsingel in Rotterdam. De bestuurder had vermoedelijk het slachtoffer in het elektrische karretje over het hoofd gezien en schepte deze. Een ambulance moest ter plaatse komen om het slachtoffer te behandelen.

Het slachtoffer is na controles ter plaatse zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controles. Het is niet bekend hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Mark Swager

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!