Dodelijk ongeval Merwedestraat Dordrecht

zaterdag 30 maart 2013 19:26


Dordrecht – 
Een 51-jarige bestuurder is om het leven gekomen na een dodelijk ongeval op de Merwedestraat in Dordrecht. De man reed met een hoge snelheid door een nog onbekende oorzaak een toegangshek omver en eindigde in een kantoor van Struyk Verwo Infra. De bestuurder overleed ter plekke en de bijrijder bleef ongedeerd. De schade aan het pand is enorm.

De brandweer bekijkt hoe groot de schade aan het pand is. Vermoedelijk is het gebouw te instabiel om nog betreden te kunnen worden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Gisteren raakte in dezelfde straat nog een 46-jarige vrouw uit Sliedrecht zwaargewond door een ongeval. Een 20-jarige bestuurder werd daarvoor aangehouden en verhoord op het bureau.

Foto : Adjina Hlemic

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dodelijk ongeval Merwedestraat Dordrecht
Schrijver:

 

 


Dordrecht – 
Een 51-jarige bestuurder is om het leven gekomen na een dodelijk ongeval op de Merwedestraat in Dordrecht. De man reed met een hoge snelheid door een nog onbekende oorzaak een toegangshek omver en eindigde in een kantoor van Struyk Verwo Infra. De bestuurder overleed ter plekke en de bijrijder bleef ongedeerd. De schade aan het pand is enorm.

De brandweer bekijkt hoe groot de schade aan het pand is. Vermoedelijk is het gebouw te instabiel om nog betreden te kunnen worden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Gisteren raakte in dezelfde straat nog een 46-jarige vrouw uit Sliedrecht zwaargewond door een ongeval. Een 20-jarige bestuurder werd daarvoor aangehouden en verhoord op het bureau.

Foto : Adjina Hlemic

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!