Gewonde bij ongeval op de Bergweg in Rotterdam

zaterdag 30 maart 2013 22:25


Rotterdam – 
Bij een ongeval tussen twee voertuigen op de Bergweg is zaterdagavond in ieder geval één persoon lichtgewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de hoek Bergweg met de Benthuizerstraat. Een bestelbus wilde rechtdoor rijden de Benthuizerstraat op en heeft daarbij vermoedelijk de auto van rechts over het hoofd gezien waarna een ongeval ontstond.

Het is niet bekend wat de verwondingen van het slachtoffer zijn. Één persoon is voor controles vervoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanrijding en een berger zal de voertuigen wegslepen. Tramlijn 8 is door het ongeval gestremd.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij ongeval op de Bergweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Bij een ongeval tussen twee voertuigen op de Bergweg is zaterdagavond in ieder geval één persoon lichtgewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de hoek Bergweg met de Benthuizerstraat. Een bestelbus wilde rechtdoor rijden de Benthuizerstraat op en heeft daarbij vermoedelijk de auto van rechts over het hoofd gezien waarna een ongeval ontstond.

Het is niet bekend wat de verwondingen van het slachtoffer zijn. Één persoon is voor controles vervoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanrijding en een berger zal de voertuigen wegslepen. Tramlijn 8 is door het ongeval gestremd.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!