Minderjarigen beroven 15-jarige jongen uit Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer –
Vier minderjarige verdachten zijn aangehouden op verdenking van de beroving van een 15-jarige Zoetermeerder, vrijdag 29 maart op de Akkerdreef. Agenten kregen vrijdag omstreeks 15.00 uur de melding dat er op de Akkerdreef iemand beroofd werd. Ter plaatse troffen zij het 15-jarige slachtoffer. Hij verklaarde dat hij zojuist beroofd was door vier jongens.

- Advertisement -

Zij waren dreigend om hem heen komen staan en hadden hem om geld gevraagd. Op het moment dat één van hen in de zakken van de jongen ging voelen, en hij zich daartegen verzette, werd hij geslagen. De vier gingen er uiteindelijk door met geld, de pinpas en de mobiele telefoon van het slachtoffer.

Agenten gingen direct in de omgeving op zoek naar de verdachten. Twee van hen konden na een korte zoektocht aangehouden worden en werden ingesloten op het politiebureau. Gaande het weekend ging het onderzoek door de recherche verder. Dat leidde zondagochtend 31 maart tot de aanhouding van de overige twee verdachten.

Alle vier de verdachten, Zoetermeerders van 14, 15 en 16 jaar en een 16-jarige Bleiswijker, zijn in verzekering gesteld en worden naar alle waarschijnlijkheid dinsdag 2 april voorgeleid

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...