Mogelijk brandstichting in schuur Derde Kade Gouda

Date:

Deel bericht:


Gouda –
 Om twaalf uur op eerste paasdag werd brandweer Gouda met spoed opgeroepen voor een brand in een garagebox/schuur aan de Derde Kade in Gouda. Sinds zaterdag- op zondagnacht is dit al de vierde brand in die buurt. Ook werden er die nacht branden gesticht op de Voorwillenseweg, Marathonlaan en de Johannes Poststraat in Gouda.

- Advertisement -

Net zoals aan de 1e Hieronymus van Alphenstraat stond ook hier een schuur in brand. De brandweer heeft het vuur gedoofd en heeft hierna de schuur deels moeten slopen om alles goed uit te krijgen.

Omdat dit al de vierde brand is sinds zaterdag- op zondagnacht is het vrijwel zeker dat het hier om brandstichting gaat. De branden werden gesticht aan de 1e Hieronymus van Alphenstraat, Binnenkade, Jan Luykenstraat en nu ook aan de Derde Kade. Bij de branden op de Binnenkade en de Jan Luykenstraat kon de politie het vuur blussen en was er geen brandweerinzet nodig. Mensen die iets verdachts hebben gezien of iets weten over de branden wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Ook van de brandjes op de Voorwillenseweg, Marathonlaan en de Johannes Poststraat zoekt de politie getuigen.

Bron & Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd