Onderzoek naar benzinelucht portiekflat Professor Teldersstraat Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Zondagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen om een onderzoek te verrichten in een portiekflat aan de Professor Teldersstraat. De aanleiding van het onderzoek bleek een sterke benzinelucht te zijn die in de portiek hing.

- Advertisement -

De brandweer die ter plaatse kwam heeft een kelderbox opengebroken. Hierin werden diverse jerrycans aangetroffen, dit was mogelijk de oorzaak van de lucht. Tijdens het openbreken van een kelderbox haalde een brandweerman zich open. Dit werd met een pleister verholpen. Na een korte tijd konden de hulpdiensten weer terug naar hun post.

 

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd