Onderzoek naar benzinelucht portiekflat Professor Teldersstraat Vlaardingen

zondag 31 maart 2013 15:50

Vlaardingen – Zondagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen om een onderzoek te verrichten in een portiekflat aan de Professor Teldersstraat. De aanleiding van het onderzoek bleek een sterke benzinelucht te zijn die in de portiek hing.

De brandweer die ter plaatse kwam heeft een kelderbox opengebroken. Hierin werden diverse jerrycans aangetroffen, dit was mogelijk de oorzaak van de lucht. Tijdens het openbreken van een kelderbox haalde een brandweerman zich open. Dit werd met een pleister verholpen. Na een korte tijd konden de hulpdiensten weer terug naar hun post.

 

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek naar benzinelucht portiekflat Professor Teldersstraat Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Zondagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen om een onderzoek te verrichten in een portiekflat aan de Professor Teldersstraat. De aanleiding van het onderzoek bleek een sterke benzinelucht te zijn die in de portiek hing.

De brandweer die ter plaatse kwam heeft een kelderbox opengebroken. Hierin werden diverse jerrycans aangetroffen, dit was mogelijk de oorzaak van de lucht. Tijdens het openbreken van een kelderbox haalde een brandweerman zich open. Dit werd met een pleister verholpen. Na een korte tijd konden de hulpdiensten weer terug naar hun post.

 

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!