Woningen ontruimd door gaslek Bergselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Een wat onhandige klusser heeft ervoor gezorgd dat op de Bergselaan vanmiddag een zestal woningen ontruimd moesten worden door een gaslekkage. Hij boorde per ongeluk in de gasleiding van het pand waarna er een flinke hoeveelheid gas ontsnapte. Doordat hij voor de hoofdkraan in de leiding had geboord kon het lek niet zo makkelijk gedicht worden.

- Advertisement -

De brandweer kwam ter plaatse om metingen in de woningen te verrichten. Monteurs van Stedin hebben vervolgens de leiding buiten afgetapt. Na ventilatie van de woningen mocht iedereen weer terug zijn huis in. Een monteur zal de leiding in de woning vervangen.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd