Woningen ontruimd door gaslek Bergselaan Rotterdam

zondag 31 maart 2013 13:30


Rotterdam –
Een wat onhandige klusser heeft ervoor gezorgd dat op de Bergselaan vanmiddag een zestal woningen ontruimd moesten worden door een gaslekkage. Hij boorde per ongeluk in de gasleiding van het pand waarna er een flinke hoeveelheid gas ontsnapte. Doordat hij voor de hoofdkraan in de leiding had geboord kon het lek niet zo makkelijk gedicht worden.

De brandweer kwam ter plaatse om metingen in de woningen te verrichten. Monteurs van Stedin hebben vervolgens de leiding buiten afgetapt. Na ventilatie van de woningen mocht iedereen weer terug zijn huis in. Een monteur zal de leiding in de woning vervangen.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd door gaslek Bergselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een wat onhandige klusser heeft ervoor gezorgd dat op de Bergselaan vanmiddag een zestal woningen ontruimd moesten worden door een gaslekkage. Hij boorde per ongeluk in de gasleiding van het pand waarna er een flinke hoeveelheid gas ontsnapte. Doordat hij voor de hoofdkraan in de leiding had geboord kon het lek niet zo makkelijk gedicht worden.

De brandweer kwam ter plaatse om metingen in de woningen te verrichten. Monteurs van Stedin hebben vervolgens de leiding buiten afgetapt. Na ventilatie van de woningen mocht iedereen weer terug zijn huis in. Een monteur zal de leiding in de woning vervangen.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!