44-jarige man aangehouden na diefstal buitenboordmotor

maandag 1 april 2013 09:16
04-01-13-stock-joey-politie-4.jpg

Reeuwijk – De politie heeft maandagochtend om 09:30 een man 44-jarige man aangehouden nadat hij op een werf een buitenboordmotor gestolen had. Een getuige zag de man de diefstal plegen en sprak de man hier op aan.

De 44-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats bekende de diefstal aan de man die vervolgens een burgerarrest verrichte en de politie inschakelde. Deze heeft de man ter plaatse aangehouden voor diefstal en overgebracht naar het politiebureau.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

44-jarige man aangehouden na diefstal buitenboordmotor
Schrijver:

 

04-01-13-stock-joey-politie-4.jpg 

Reeuwijk – De politie heeft maandagochtend om 09:30 een man 44-jarige man aangehouden nadat hij op een werf een buitenboordmotor gestolen had. Een getuige zag de man de diefstal plegen en sprak de man hier op aan.

De 44-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats bekende de diefstal aan de man die vervolgens een burgerarrest verrichte en de politie inschakelde. Deze heeft de man ter plaatse aangehouden voor diefstal en overgebracht naar het politiebureau.

 

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!