Geen luchtalarm op 2e Paasdag

maandag 1 april 2013 08:16


Regionieuws – 
Vandaag is het de eerste maandag van de maand. Normaal gesproken zouden om 12.00 uur de sirenes klinken als test voor het luchtalarm. Vandaag zal deze test echter niet worden uitgevoerd omdat het een feestdag is vandaag. Het ministerie van veiligheid en Justitie laat weten dat het luchtalarm nooit getest wordt op de dodenherdenking, en op religieuze- en nationale feestdagen.

Het testen van het alarm zal deze maand niet meer gebeuren om verwarring te voorkomen. De eerst volgende test zal plaatsvinden op maandag 6 mei om 12.00 uur.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Geen luchtalarm op 2e Paasdag
Schrijver:

 

 


Regionieuws – 
Vandaag is het de eerste maandag van de maand. Normaal gesproken zouden om 12.00 uur de sirenes klinken als test voor het luchtalarm. Vandaag zal deze test echter niet worden uitgevoerd omdat het een feestdag is vandaag. Het ministerie van veiligheid en Justitie laat weten dat het luchtalarm nooit getest wordt op de dodenherdenking, en op religieuze- en nationale feestdagen.

Het testen van het alarm zal deze maand niet meer gebeuren om verwarring te voorkomen. De eerst volgende test zal plaatsvinden op maandag 6 mei om 12.00 uur.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!