Licht gewonde na aanrijding Brandingdijk Rotterdam

maandag 1 april 2013 15:16

Rotterdam – Bij een aanrijding op de Brandingdijk is maandagmiddag een persoon licht gewond geraakt. De meldkamer ontving om 17:00 een melding van een aanrijding op de Brandingdijk, hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Het ambulancepersoneel heeft een persoon behandeld, deze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Door de aanrijding hebben beide voertuigen zichtbare schade opgelopen.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Licht gewonde na aanrijding Brandingdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een aanrijding op de Brandingdijk is maandagmiddag een persoon licht gewond geraakt. De meldkamer ontving om 17:00 een melding van een aanrijding op de Brandingdijk, hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Het ambulancepersoneel heeft een persoon behandeld, deze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Door de aanrijding hebben beide voertuigen zichtbare schade opgelopen.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!