Veel schade na aanrijding tussen 3 auto’s Hoofdweg Rotterdam

maandag 1 april 2013 15:45

Rotterdam – Het verkeer op de Hoofdweg heeft maandagmiddag voor een langere tijd vast gestaan door een kop-staart botsing die had plaatsgevonden op de kruising. De politie is ter plaatse gekomen en heeft een rijbaan afgesloten voor het overige verkeer.

Omdat er veel verkeer over een rijbaan geleid werd reden diverse auto’s door het rode verkeerslicht, hierdoor ontstond er bijna opnieuw een ongeval op de kruising. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Twee voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

 

Foto’s: Mark Swager

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na aanrijding tussen 3 auto’s Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het verkeer op de Hoofdweg heeft maandagmiddag voor een langere tijd vast gestaan door een kop-staart botsing die had plaatsgevonden op de kruising. De politie is ter plaatse gekomen en heeft een rijbaan afgesloten voor het overige verkeer.

Omdat er veel verkeer over een rijbaan geleid werd reden diverse auto’s door het rode verkeerslicht, hierdoor ontstond er bijna opnieuw een ongeval op de kruising. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Twee voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

 

Foto’s: Mark Swager

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!