Veel schade na kop-staart botsing Populierenlaan Ridderkerk

maandag 1 april 2013 18:40

Ridderkerk – Maandagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding met letsel aan de Populierenlaan, er bleken twee auto’s op elkaar gebotst te zijn. Een ambulance kwam ter plaatse om eventuele gewonden te behandelen.

 

Ambulance verpleegkundigen hebben een persoon nagekeken op eventueel letsel. Het is niet bekend of deze overgebracht is naar het ziekenhuis. Bij de aanrijding is veel schade ontstaan aan een voertuig, deze zal worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer om rechtsaf te slaan is voor een korte tijd over een andere baan geleid door middel van pionnen. 

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, hier zal de politie onderzoek naar gaan doen.

 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na kop-staart botsing Populierenlaan Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Maandagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding met letsel aan de Populierenlaan, er bleken twee auto’s op elkaar gebotst te zijn. Een ambulance kwam ter plaatse om eventuele gewonden te behandelen.

 

Ambulance verpleegkundigen hebben een persoon nagekeken op eventueel letsel. Het is niet bekend of deze overgebracht is naar het ziekenhuis. Bij de aanrijding is veel schade ontstaan aan een voertuig, deze zal worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer om rechtsaf te slaan is voor een korte tijd over een andere baan geleid door middel van pionnen. 

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, hier zal de politie onderzoek naar gaan doen.

 

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!