Zeer grote brand autohandel Van der Mark Burgerdijkseweg De Lier

Date:

Deel bericht:

De Lier – Bij autohandel Van der Mark in aan de Burgerdijkseweg is maandagmiddag een grote brand uitgebroken. In de wijde omgeving is er sprake van veel rookontwikkeling.

- Advertisement -

Het is nog niet bekend of er mensen aanwezig waren bij de autohandel. De eigenaar zou zelf de brandweer hebben gebeld. Het verkeer rondom de Lier staat volledig vast. Omdat er sprake was van explosiegevaar wordt de pers op grote afstand gehouden.

 In de omgeving worden  metingen verricht om te kijken of er bij de brand gevaarlijke stoffen vrijkomen. Er zijn 11 blusvoertuigen aanwezig om het vuur te bestrijden. Volgens een woordvoerder van de brandweer hebben er autowrakken en banden in brand gestaan. Na een lange tijd blussen kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven.

De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met het nablussen.

 

Foto’s: Patrick Kamper.          

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd