Mannen op scooter proberen 26-jarige vrouw te beroven Provincialeweg Gouda

dinsdag 2 april 2013 09:11
stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg

Gouda – Twee nog onbekende mannen hebben vrijdag 29 maart net voor middernacht geprobeerd de tas van een 26-jarige fietsster te stelen, meld de politie maandagochtend. De vrouw fietste rond 23:45 over de Provincialeweg in de richting van haar woonplaats. Net toen zij de kruising overstak op de Goverwellesingel hoorde zij een naderende scooter. 

Hierna werd er aan haar fiets getrokken en werd vervolgens omver geduwd waarna de twee mannen op haar af liepen. Door hard te schreeuwen en trappen gingen de mannen er vlug vandoor. Ze reden weg in de richting van Gouda. De vrouw vermoedt dat de mannen haar wouden beroven van haar tas. Doordat de vrouw de tas schuin over haar schouder droeg en op de grond lag konden de mannen er niet gemakkelijk bij.

De politie doet onderzoek naar de poging diefstal met geweld en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Signalementen

Beide personen hebben een getinte huidskleur en droegen donkere kleding. Ze hadden een jas aan met een capuchon met een bontkraag die zij beiden ophadden. De bestuurder van de scooter is tussen de 22 en 25 jaar oud en de bijrijder is ongeveer rond de 20 jaar oud.

De scooter is wit met een groot windscherm voorop.

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen op scooter proberen 26-jarige vrouw te beroven Provincialeweg Gouda
Schrijver:

 

stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg 

Gouda – Twee nog onbekende mannen hebben vrijdag 29 maart net voor middernacht geprobeerd de tas van een 26-jarige fietsster te stelen, meld de politie maandagochtend. De vrouw fietste rond 23:45 over de Provincialeweg in de richting van haar woonplaats. Net toen zij de kruising overstak op de Goverwellesingel hoorde zij een naderende scooter. 

Hierna werd er aan haar fiets getrokken en werd vervolgens omver geduwd waarna de twee mannen op haar af liepen. Door hard te schreeuwen en trappen gingen de mannen er vlug vandoor. Ze reden weg in de richting van Gouda. De vrouw vermoedt dat de mannen haar wouden beroven van haar tas. Doordat de vrouw de tas schuin over haar schouder droeg en op de grond lag konden de mannen er niet gemakkelijk bij.

De politie doet onderzoek naar de poging diefstal met geweld en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Signalementen

Beide personen hebben een getinte huidskleur en droegen donkere kleding. Ze hadden een jas aan met een capuchon met een bontkraag die zij beiden ophadden. De bestuurder van de scooter is tussen de 22 en 25 jaar oud en de bijrijder is ongeveer rond de 20 jaar oud.

De scooter is wit met een groot windscherm voorop.

 

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!