Twee mannen aangehouden voor mishandeling Mijtensstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Agenten hebben dinsdagmiddag twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling van een plaatsgenoot. De agenten kregen om 15:45 een melding binnen dat er op de Mijtensstraat iemand in zijn woning was belaagd door een aantal mannen.

- Advertisement -

De agenten troffen in de woning een 28-jarige Hagenaar aan die verklaarde dat vier mannen hem zojuist in zijn woning overvallen en mishandeld hadden. Terwijl ter plaatse gekomen ambulancepersoneel zich bekommerde over het slachtoffer hoorden agenten stemmen op de trap.

Omdat de mannen op de trap voldeden aan het door het slachtoffer opgegeven signalement werden zij aangehouden. Een van de mannen bleek niks met de zaak te maken te hebben, de andere twee mannen, van 20 en 45 jaar oud zijn ingesloten op het politiebureau. De recherche doet onderzoek naar de zaak.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd