Autobrand A20 Vlaardingen

woensdag 3 april 2013 08:47


Vlaardingen –
Op de A20 bij Vlaardingen is tegen het einde van de avond een auto in brand gevlogen. De bestuurder van de dure bolide had zijn auto nog niet lang.

De brandweer kwam ter plaatse voor het blussen van de brand, die zich beperkte tot het motorblok. Nadat de brand geblust was is de auto door een berger weggesleept. Het verkeer had weinig hinder omdat het vrij rustig was op de snelweg.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Autobrand A20 Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen –
Op de A20 bij Vlaardingen is tegen het einde van de avond een auto in brand gevlogen. De bestuurder van de dure bolide had zijn auto nog niet lang.

De brandweer kwam ter plaatse voor het blussen van de brand, die zich beperkte tot het motorblok. Nadat de brand geblust was is de auto door een berger weggesleept. Het verkeer had weinig hinder omdat het vrij rustig was op de snelweg.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!