Fietsendieven op heterdaad betrapt Loevesteinlaan Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Serveillerende agenten hebben woensdag twee fietsendieven op heterdaad betrapt op de Loevesteinlaan. De agenten stonden met een onopvallende politieauto op het Almeloplein toen zij rond 03:00 twee mannen richting de bushalte aan de Loevesteinlaan zagen lopen. Bij de fietsenstalling bleven de mannen staan.

- Advertisement -

Vervolgens liepen beide mannen weg met een fiets die nog op slot stond, zij tilden de achterkant van de fiets bij de bagagedrager op. De heren konden niet verklaren van wie die fiets was of waar de sleutel was en daarom zijn zij beide aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De fiets is in beslag genomen en de politie probeert deze terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

De verdachten, een 34-jarige Hagenaar en een 44-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats zitten vast voor verder verhoor.

Gestolen fietsen die voorzien zijn van merk en frame- of chipnummer worden geregistreerd in het fietsdiefstalregister. Iedereen kan in het register op internet nagaan of een fiets als gestolen staat geregistreerd (www.fietsdiefstal.nl). Maar alleen de politie kan gestolen fietsen registeren.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...