Fietsendieven op heterdaad betrapt Loevesteinlaan Den Haag

woensdag 3 april 2013 08:11

Den Haag – Serveillerende agenten hebben woensdag twee fietsendieven op heterdaad betrapt op de Loevesteinlaan. De agenten stonden met een onopvallende politieauto op het Almeloplein toen zij rond 03:00 twee mannen richting de bushalte aan de Loevesteinlaan zagen lopen. Bij de fietsenstalling bleven de mannen staan.

Vervolgens liepen beide mannen weg met een fiets die nog op slot stond, zij tilden de achterkant van de fiets bij de bagagedrager op. De heren konden niet verklaren van wie die fiets was of waar de sleutel was en daarom zijn zij beide aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De fiets is in beslag genomen en de politie probeert deze terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

De verdachten, een 34-jarige Hagenaar en een 44-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats zitten vast voor verder verhoor.

Gestolen fietsen die voorzien zijn van merk en frame- of chipnummer worden geregistreerd in het fietsdiefstalregister. Iedereen kan in het register op internet nagaan of een fiets als gestolen staat geregistreerd (www.fietsdiefstal.nl). Maar alleen de politie kan gestolen fietsen registeren.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsendieven op heterdaad betrapt Loevesteinlaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Serveillerende agenten hebben woensdag twee fietsendieven op heterdaad betrapt op de Loevesteinlaan. De agenten stonden met een onopvallende politieauto op het Almeloplein toen zij rond 03:00 twee mannen richting de bushalte aan de Loevesteinlaan zagen lopen. Bij de fietsenstalling bleven de mannen staan.

Vervolgens liepen beide mannen weg met een fiets die nog op slot stond, zij tilden de achterkant van de fiets bij de bagagedrager op. De heren konden niet verklaren van wie die fiets was of waar de sleutel was en daarom zijn zij beide aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De fiets is in beslag genomen en de politie probeert deze terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

De verdachten, een 34-jarige Hagenaar en een 44-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats zitten vast voor verder verhoor.

Gestolen fietsen die voorzien zijn van merk en frame- of chipnummer worden geregistreerd in het fietsdiefstalregister. Iedereen kan in het register op internet nagaan of een fiets als gestolen staat geregistreerd (www.fietsdiefstal.nl). Maar alleen de politie kan gestolen fietsen registeren.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!