Hennepkwekerij voor de tweede keer ontmanteld in woning Bergse Dorpstraat Rotterdam

woensdag 3 april 2013 13:31

Rotterdam – Voor de tweede keer binnen een half jaar hebben agenten een hennepkwekerij aangetroffen aan de Bergse Dorpstraat, dit meldt wijkagent Khatib uit het Oude Noorden. Woensdagmiddag gingen agenten langs de woning en troffen opnieuw een hennepkwekerij aan, die een half jaar terug in dezelfde ontmanteld was door de politie.

Het is niet bekend of de eigenaar van het pand toen is veroordeeld, deze zal nu opnieuw aangehouden worden en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Eerder dit jaar zijn er in Rotterdam Noord ook al hennepkwekerijen ontmanteld.

 

Foto : Twitter: @MRRKhatib   | Wijkagent Rotterdam Oude Noorden

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hennepkwekerij voor de tweede keer ontmanteld in woning Bergse Dorpstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Voor de tweede keer binnen een half jaar hebben agenten een hennepkwekerij aangetroffen aan de Bergse Dorpstraat, dit meldt wijkagent Khatib uit het Oude Noorden. Woensdagmiddag gingen agenten langs de woning en troffen opnieuw een hennepkwekerij aan, die een half jaar terug in dezelfde ontmanteld was door de politie.

Het is niet bekend of de eigenaar van het pand toen is veroordeeld, deze zal nu opnieuw aangehouden worden en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Eerder dit jaar zijn er in Rotterdam Noord ook al hennepkwekerijen ontmanteld.

 

Foto : Twitter: @MRRKhatib   | Wijkagent Rotterdam Oude Noorden

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!