Hennepkwekerij voor de tweede keer ontmanteld in woning Bergse Dorpstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Voor de tweede keer binnen een half jaar hebben agenten een hennepkwekerij aangetroffen aan de Bergse Dorpstraat, dit meldt wijkagent Khatib uit het Oude Noorden. Woensdagmiddag gingen agenten langs de woning en troffen opnieuw een hennepkwekerij aan, die een half jaar terug in dezelfde ontmanteld was door de politie.

- Advertisement -

Het is niet bekend of de eigenaar van het pand toen is veroordeeld, deze zal nu opnieuw aangehouden worden en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Eerder dit jaar zijn er in Rotterdam Noord ook al hennepkwekerijen ontmanteld.

 

Foto : Twitter: @MRRKhatib   | Wijkagent Rotterdam Oude Noorden

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd