Politie onderzoekt aanwezigheid vuurwapens in café en woningen Bergweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politieagenten hebben dinsdagavond rond 18:00 een onderzoek verricht naar de aanwezigheid van vuurwapens in een café en twee woningen aan de Bergweg. Bij de meldkamer van de politie kwamen twee aparte meldingen binnen dat twee mannen met vuurwapens in een café zouden zitten.

- Advertisement -

De politie nam geen enkel risico en hield het café in de gaten tot een speciale eenheid, de Regionale Interventie Eenheid arriveerde om het onderzoek voort te zetten. De twee verdachte mannen waarom het zou gaan werden naar buiten gepraat via een ‘Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten’. Hierna werden de twee mannen direct aan een onderzoek onderworpen. Bij hen werden geen vuurwapens aangetroffen waarna een man direct weer werd vrijgelaten. 

De andere verdachte bleek illegaal in Nederland te verblijven en is op verzoek van de immigratiedienst aangehouden. De politie onderzocht vervolgens het café en twee boven het café gelegen woningen. Ook daar werden geen vuurwapens aangetroffen. Tijdens de aanhouding is de Bergweg voor een korte tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd