Zwaargewonde na val van paard, Buytenpark Zoetermeer

woensdag 3 april 2013 15:00


Zoetermeer –
Omstreeks 15:30 uur werd er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd voor een ongeval op de Buytenparklaan in Zoetermeer. Hier is een meisje ernstig gewond geraakt nadat zij van haar paard geworpen was. Het ingevlogen MMT heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer waarna het met spoed naar het ziekenhuis vervoerd is. Hierna is het MMT is terug naar de basis gegaan.

Foto’s : Sander van den Berg

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na val van paard, Buytenpark Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Omstreeks 15:30 uur werd er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd voor een ongeval op de Buytenparklaan in Zoetermeer. Hier is een meisje ernstig gewond geraakt nadat zij van haar paard geworpen was. Het ingevlogen MMT heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer waarna het met spoed naar het ziekenhuis vervoerd is. Hierna is het MMT is terug naar de basis gegaan.

Foto’s : Sander van den Berg

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!