Brand in oven bakker Ammerlaan Bleiswijk

donderdag 4 april 2013 08:52


Bleiswijk –
De brandweer moest vanmorgen met spoed uitrukken naar de Hoefweg voor brand bij de plaatselijke bakker Ammerlaan. Een oven had vlam gevat aan de bovenzijde die voor wat rook zorgde. De snel uitgerukte brandweer kon erger voorkomen en wist de brand te beperken tot de oven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

De brandweer heeft na de brand de winkel geventileerd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in oven bakker Ammerlaan Bleiswijk
Schrijver:

 

 


Bleiswijk –
De brandweer moest vanmorgen met spoed uitrukken naar de Hoefweg voor brand bij de plaatselijke bakker Ammerlaan. Een oven had vlam gevat aan de bovenzijde die voor wat rook zorgde. De snel uitgerukte brandweer kon erger voorkomen en wist de brand te beperken tot de oven. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

De brandweer heeft na de brand de winkel geventileerd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!