Drukke avondspits door ongeluk A20 bij Rotterdam

donderdag 4 april 2013 15:38


Rotterdam –
Een ongeluk op de A20 bij Rotterdam Centrum zorgt donderdag voor een stevige avondspits aan de noordkant van Rotterdam. Richting Hoek van Holland raakten rond 16:30 uur meerdere personenauto’s betrokken bij een aanrijding. Tot 18:00 uur blijven er twee rijstroken dicht.

Dat meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). Het ongeluk veroorzaakt in beide richtingen veel vertraging. Richting Hoek van Holland moeten veel weggebruikers rekening houden met ruim een half uur vertraging. Aan de andere kant van de vangrail staat een kijkersfile van 3 kilometer. De vertraging loopt op tot een kwartier.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drukke avondspits door ongeluk A20 bij Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een ongeluk op de A20 bij Rotterdam Centrum zorgt donderdag voor een stevige avondspits aan de noordkant van Rotterdam. Richting Hoek van Holland raakten rond 16:30 uur meerdere personenauto’s betrokken bij een aanrijding. Tot 18:00 uur blijven er twee rijstroken dicht.

Dat meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). Het ongeluk veroorzaakt in beide richtingen veel vertraging. Richting Hoek van Holland moeten veel weggebruikers rekening houden met ruim een half uur vertraging. Aan de andere kant van de vangrail staat een kijkersfile van 3 kilometer. De vertraging loopt op tot een kwartier.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!