Gewonde bij brandje in woning Scheldedal Capelle a/d IJssel

donderdag 4 april 2013 05:29


Capelle aan den IJssel –
 De brandweer moest vanmorgen met spoed uitrukken voor een woningbrand aan de Scheldedal in de Capelse wijk Oostgaarde. Ter plaatse bleek er brand te woedden bij een stoel in de woonkamer. Omdat de bewoonster rook had ingeademd werd een ambulance ter plaatse gevraagd om het slachtoffer te behandelen. De vrouw is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe de brand heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De brandweer had het vuurtje snel onder controle en ventileerde daarna de woning. Stichting Salvage zal de bewoonster helpen om de schade aan de woning te regelen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij brandje in woning Scheldedal Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
 De brandweer moest vanmorgen met spoed uitrukken voor een woningbrand aan de Scheldedal in de Capelse wijk Oostgaarde. Ter plaatse bleek er brand te woedden bij een stoel in de woonkamer. Omdat de bewoonster rook had ingeademd werd een ambulance ter plaatse gevraagd om het slachtoffer te behandelen. De vrouw is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe de brand heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De brandweer had het vuurtje snel onder controle en ventileerde daarna de woning. Stichting Salvage zal de bewoonster helpen om de schade aan de woning te regelen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!