Meerdere gewonden na ongeval op N210 Schoonhoven

Date:

Deel bericht:

Schoonhoven – Bij een ernstig ongeval op de N210 zijn vanmorgen omstreeks negen uur in ieder geval drie slachtoffers gevallen. Het ongeval gebeurde tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen. De hulpdiensten gingen met meerdere ambulances, de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse om hulp te verlenen. Ter plaatse was er sprake van een forse ravage door het ongeval. De weg lag bezaaid met brokstukken.

De brandweer heeft in ieder geval één slachtoffer uit een voertuig moeten bevrijden. Deze is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De situatie van twee andere slachtoffers die ook in een voertuig zaten is nog niet bekend. Door het ongeval ontstond een forse verkeerschaos in de omgeving. De N210 is een belangrijke verbindingsweg met veel verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. 

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd