Bejaard echtpaar slachtoffer babbeltruc Akkerwinde Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft donderdagavond een zoekactie gestart nadat drie vrouwen een woning instapte na een zogeheten babbeltruc op een bejaard echtpaar. Eenmaal binnen kreeg een bewoner argwaan, die vroeg of de echtgenote het alarmnummer wou bellen.

De vrouwen hadden zich met een vals verhaal toegang weten te verschaffen in de woning. Omdat de man zijn echtgenote vroeg het alarmnummer te bellen renden de drie vrouwen weg via de galerij, hierbij liep een van de vrouwen de bewoner omver, deze raakte daarbij niet gewond. Burgernetactie gestart en hebben diverse eenheden van de politie gezocht naar de drie verdachten.

Signalementen


Het gaat om 3 licht getinte vrouwen, waarvan twee er donkere broeken dragen met daarboven allebei een donkerblauwe jas. Beide vrouwen worden rond de 30 jaar oud geschat. De derde vrouw droeg bruine kleding en werd rond de 50 jaar geschat. Alle 3 waren zij in het bezit van een handtas, een van de vrouwen had een plastic tas bij zich met een opdruk van HEMA.

 

Indien u informatie heeft over de drie vrouwen, of heeft u iets gezien wat van belang kan zijn tijdens het onderzoek? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 


Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd