Voertuig in brand Houtsingel Zoetermeer

donderdag 4 april 2013 15:33


Zoetermeer –
Het motorcompartiment van een personenauto is vanmiddag volledig uitgebrand. Omstreeks half vier werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand. Bij aankomst stond het motorcompartiment al volledig in brand. De bestuurster heeft meest belangrijke persoonlijke spullen uit het voeruit weten te halen. De brandweer heeft de brand geblust; een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voertuig in brand Houtsingel Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer –
Het motorcompartiment van een personenauto is vanmiddag volledig uitgebrand. Omstreeks half vier werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand. Bij aankomst stond het motorcompartiment al volledig in brand. De bestuurster heeft meest belangrijke persoonlijke spullen uit het voeruit weten te halen. De brandweer heeft de brand geblust; een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!