woensdag, januari 27, 2021

Bestuurster van scooter geschept door bestelbus op Capelseplein (VIDEO)


Capelle aan den IJssel – 
Een vrouw is vrijdagmorgenvroeg omstreeks tien voor zeven geschept door de bestuurder van een bestelbus. De vrouw wilde de rotonde op het Capelseplein oversteken waarna ze geschept werd door de bestelbus die richting Rotterdam reed. Men ging ervan uit dat de verwondingen dusdanig zouden zijn, dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse werd gevraagd. Zij werden echter boven het incident bedankt voor hun assistentie.

De vrouw heeft door een omstander eerste hulp gekregen, daarna is samen met de ambulancedienst het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met onbekende verwondingen is vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse heeft ter plaatse een onderzoek gestart. Dit zorgde ervoor dat de weg tussen de Schenkelsedreef en de Prins Alexanderlaan in de richting van Rotterdam werd afgesloten. Op de omliggende wegen ontstond daardoor extra drukte omdat de weg een belangrijke verkeersader is. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen Video : Jeffrey Jacobs


http://www.youtube.com/watch?v=ZrS-h2XXcF0

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg