Bestuurster van scooter geschept door bestelbus op Capelseplein (VIDEO)

vrijdag 5 april 2013 06:21


Capelle aan den IJssel – 
Een vrouw is vrijdagmorgenvroeg omstreeks tien voor zeven geschept door de bestuurder van een bestelbus. De vrouw wilde de rotonde op het Capelseplein oversteken waarna ze geschept werd door de bestelbus die richting Rotterdam reed. Men ging ervan uit dat de verwondingen dusdanig zouden zijn, dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse werd gevraagd. Zij werden echter boven het incident bedankt voor hun assistentie.

De vrouw heeft door een omstander eerste hulp gekregen, daarna is samen met de ambulancedienst het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met onbekende verwondingen is vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse heeft ter plaatse een onderzoek gestart. Dit zorgde ervoor dat de weg tussen de Schenkelsedreef en de Prins Alexanderlaan in de richting van Rotterdam werd afgesloten. Op de omliggende wegen ontstond daardoor extra drukte omdat de weg een belangrijke verkeersader is. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen Video : Jeffrey Jacobs


http://www.youtube.com/watch?v=ZrS-h2XXcF0

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurster van scooter geschept door bestelbus op Capelseplein (VIDEO)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Een vrouw is vrijdagmorgenvroeg omstreeks tien voor zeven geschept door de bestuurder van een bestelbus. De vrouw wilde de rotonde op het Capelseplein oversteken waarna ze geschept werd door de bestelbus die richting Rotterdam reed. Men ging ervan uit dat de verwondingen dusdanig zouden zijn, dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse werd gevraagd. Zij werden echter boven het incident bedankt voor hun assistentie.

De vrouw heeft door een omstander eerste hulp gekregen, daarna is samen met de ambulancedienst het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met onbekende verwondingen is vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse heeft ter plaatse een onderzoek gestart. Dit zorgde ervoor dat de weg tussen de Schenkelsedreef en de Prins Alexanderlaan in de richting van Rotterdam werd afgesloten. Op de omliggende wegen ontstond daardoor extra drukte omdat de weg een belangrijke verkeersader is. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen Video : Jeffrey Jacobs


http://www.youtube.com/watch?v=ZrS-h2XXcF0

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!