Gewonde na aanrijding met snorfiets Maria Montessoripad Leiden

vrijdag 5 april 2013 14:51

Leiden – Bij een aanrijding op het Maria Montessoripad is vrijdagmiddag een persoon licht gewond geraakt nadat deze werd aangereden door een taxibus. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de bus de snorfiets over het hoofd gezien.

Een ambulance kwam ter plaatse om de persoon op de snorfiets na te kijken op eventueel letsel. Deze is even later ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding met snorfiets Maria Montessoripad Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Bij een aanrijding op het Maria Montessoripad is vrijdagmiddag een persoon licht gewond geraakt nadat deze werd aangereden door een taxibus. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de bus de snorfiets over het hoofd gezien.

Een ambulance kwam ter plaatse om de persoon op de snorfiets na te kijken op eventueel letsel. Deze is even later ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!