Scooterrijder en automobiliste zwaar gewond na aanrijding Klaroenstraat Rijswijk

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – Een scooterrijder en een automobiliste zijn vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een aanrijding aan de Klaroenstraat. Vermoedelijk werd de automobiliste onwel en schepte daarbij de scooter.

- Advertisement -

Na het ongeluk reed de automobiliste door en kwam tot stilstand tegen een muur van de parkeergarage die gevestigd is op het Generaal Eisenhowerplein. De politie houd er rekening mee dat de vrouw onwel is geworden omdat de vrouw vanaf de Klaroenstraat in een rechte lijn tegen de muur van de garage is gereden.

Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis, hun toestand is nog niet bekend. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

 

Foto’s : Anouk Krempel

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd