Scooterrijder gewond na aanrijding Mathenesserlaan Rotterdam

vrijdag 5 april 2013 17:05


Rotterdam –
Vrijdagmiddag rond half vier is op de Mathenesserlaan een scooterrijder gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Een motorambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer, een man, eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is later met been en nek en/of rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse enkele getuigen gehoord om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : 112Waterweg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder gewond na aanrijding Mathenesserlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Vrijdagmiddag rond half vier is op de Mathenesserlaan een scooterrijder gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Een motorambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer, een man, eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is later met been en nek en/of rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse enkele getuigen gehoord om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : 112Waterweg

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!