Stoffelijk overschot aangetroffen langs Boulevard Katwijk

vrijdag 5 april 2013 12:43

Katwijk – De hulpdiensten werden vrijdag aan het begin van de middag gealarmeerd voor een incident op het strand, die zou hebben plaatsgevonden langs de Boulevard. Langs het water werd het stoffelijk overschot van een man aangetroffen.

De technische recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten. Nadat het lichaam is opgehaald konden de hulpdiensten weer inrukken. Het is niet bekend hoelang het lichaam langs het water heeft gelegen. Een misdrijf word door de politie uitgesloten

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen langs Boulevard Katwijk
Schrijver:

 

 

Katwijk – De hulpdiensten werden vrijdag aan het begin van de middag gealarmeerd voor een incident op het strand, die zou hebben plaatsgevonden langs de Boulevard. Langs het water werd het stoffelijk overschot van een man aangetroffen.

De technische recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten. Nadat het lichaam is opgehaald konden de hulpdiensten weer inrukken. Het is niet bekend hoelang het lichaam langs het water heeft gelegen. Een misdrijf word door de politie uitgesloten

 

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!