Grote brand in kantine recreatiepark Wierstraat Hoek van Holland

zaterdag 6 april 2013 01:34

Hoek van Holland – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een grote brand uitgebroken op het recreatiepark Hoek van Holland. De hulpdiensten rukten om 02:15 uit voor een buitenbrand, nog voor dat zij ter plaatse waren bleek er daadwerkelijk brand te woeden en kwamen een extra blusvoertuig en een hoogwerker ter plaatse.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al meters hoog in de lucht en was er sprake van veel rookontwikkeling, hierdoor werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’, gevolgd door het sein ‘grote brand’ en ‘zeer grote brand’.De brand zou woeden in de kantine van het recreatiepark, de brandweer van Hoek van Holland krijgt bijstand door regio Haaglanden van een tankautospuit uit ‘s-Gravenzande en een hoogwerker uit Naaldwijk die helpen om de vuurzee te bestrijden.

Zover bekend is er bij de brand niemand gewond geraakt, personeel van de ambulancedienst staat gereed om eventuele slachtoffers te behandelen. Het blussen van de kantine zal nog enige tijd gaan duren. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend, hier zal een onderzoek naar gedaan worden.

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in kantine recreatiepark Wierstraat Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een grote brand uitgebroken op het recreatiepark Hoek van Holland. De hulpdiensten rukten om 02:15 uit voor een buitenbrand, nog voor dat zij ter plaatse waren bleek er daadwerkelijk brand te woeden en kwamen een extra blusvoertuig en een hoogwerker ter plaatse.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al meters hoog in de lucht en was er sprake van veel rookontwikkeling, hierdoor werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’, gevolgd door het sein ‘grote brand’ en ‘zeer grote brand’.De brand zou woeden in de kantine van het recreatiepark, de brandweer van Hoek van Holland krijgt bijstand door regio Haaglanden van een tankautospuit uit ‘s-Gravenzande en een hoogwerker uit Naaldwijk die helpen om de vuurzee te bestrijden.

Zover bekend is er bij de brand niemand gewond geraakt, personeel van de ambulancedienst staat gereed om eventuele slachtoffers te behandelen. Het blussen van de kantine zal nog enige tijd gaan duren. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend, hier zal een onderzoek naar gedaan worden.

 

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!