Metroverkeer vertraagd nadat meisje onwel wordt in metro Melanchtonweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een metro heeft zondagmiddag voor een langere tijd stilgestaan nadat een persoon onwel was geworden in de metro richting station Melanchtonweg. Het meisje werd vermoedelijk onwel in de metro door de hitte, waarna zij flauwviel.

- Advertisement -

Omstanders attendeerde de bestuurder van de metro hierop die direct het alarmnummer belde en zijn metro stil zette op station Melanchtonweg. De hulpdiensten die ter plaatse kwamen hebben het meisje behandeld, deze is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Het overige metroverkeer heeft niet veel last gehad van het incident.

 

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd