Middelbrand in autoshowroom Gildeweg Nootdorp

zondag 7 april 2013 10:40

Nootdorp – In een autoshowroom aan de Gildeweg heeft zondagmiddag een brand gewoed. De hulpdiensten werden rond 12:00 vanmiddag opgeroepen voor een gebouwbrand, al snel werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

In de showroom bleek een auto vlam gevat te hebben, waarna de auto daarnaast ook begon te branden, bij de brand was er sprake van wat rookontwikkeling. De brandweer wist het snel vuur te blussen en heeft het pand geventileerd. Bij de brand is veel schade ontstaan aan het pand.

 

Foto’s : Rick Juffermans & Anouk Krempel

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Middelbrand in autoshowroom Gildeweg Nootdorp
Schrijver:

 

 

Nootdorp – In een autoshowroom aan de Gildeweg heeft zondagmiddag een brand gewoed. De hulpdiensten werden rond 12:00 vanmiddag opgeroepen voor een gebouwbrand, al snel werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

In de showroom bleek een auto vlam gevat te hebben, waarna de auto daarnaast ook begon te branden, bij de brand was er sprake van wat rookontwikkeling. De brandweer wist het snel vuur te blussen en heeft het pand geventileerd. Bij de brand is veel schade ontstaan aan het pand.

 

Foto’s : Rick Juffermans & Anouk Krempel

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!