Steekpartij in woning van der Duynstraat Den Haag

zondag 7 april 2013 07:43
07-10-logo-politie.jpg


Den Haag – 
In een woning aan de Van der Duynstraat in het Centrum van Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks twee uur een vrouw gewond geraakt naar aanleiding van een steekpartij. De ex-vriend van de vrouw zou volgens de politie de verdachte zijn in deze zaak.

De vrouw is na behandeling naar ziekenhuis overgebracht. Hoe haar toestand is en wat voor verwondingen zij heeft is niet bekend. De politie is op zoek naar de verdachte.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Steekpartij in woning van der Duynstraat Den Haag
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 


Den Haag – 
In een woning aan de Van der Duynstraat in het Centrum van Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks twee uur een vrouw gewond geraakt naar aanleiding van een steekpartij. De ex-vriend van de vrouw zou volgens de politie de verdachte zijn in deze zaak.

De vrouw is na behandeling naar ziekenhuis overgebracht. Hoe haar toestand is en wat voor verwondingen zij heeft is niet bekend. De politie is op zoek naar de verdachte.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!