Dode na brand in woning Oldegaarde Rotterdam

maandag 8 april 2013 12:45

Rotterdam – Bij een brand aan de Oldegaarde in Rotterdam-Zuid is vanmiddag rond 12 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. De brand was korte tijd, fel uitslaand. De brandweer schaalde op naar grote brand en heeft omliggende woningen ontruimd.

Het vuur woedde op de 4e etage van het flatgebouw. De brandweer had de brand snel onder controle, wel kwam er bij de brand veel rook vrij. Het is niet bekend of er meerdere slachtoffers zijn gevallen. 
Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk, de brandweer en politie zullen een onderzoek instellen.

Foto’s: Ad Staal & 112Waterweg & Robin Veerman

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na brand in woning Oldegaarde Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een brand aan de Oldegaarde in Rotterdam-Zuid is vanmiddag rond 12 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. De brand was korte tijd, fel uitslaand. De brandweer schaalde op naar grote brand en heeft omliggende woningen ontruimd.

Het vuur woedde op de 4e etage van het flatgebouw. De brandweer had de brand snel onder controle, wel kwam er bij de brand veel rook vrij. Het is niet bekend of er meerdere slachtoffers zijn gevallen. 
Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk, de brandweer en politie zullen een onderzoek instellen.

Foto’s: Ad Staal & 112Waterweg & Robin Veerman

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!