Auto versus auto Boerhaavelaan Barendrecht

dinsdag 9 april 2013 16:11


Barendrecht –
Vanmorgen heeft er op de Boerhoevelaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een lesauto en een personenauto. Omdat er mogelijk iemand bekneld zat is naast de ambulance ook de brandweer ter plaatse gekomen.

Van een beknelling bleek geen sprake, waardoor de brandweer retour kazerne ging. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurders en de rij-instructeur nagekeken op eventuele verwondingen, maar zij zijn allen met de schrik vrijgekomen. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto versus auto Boerhaavelaan Barendrecht
Schrijver:

 

 


Barendrecht –
Vanmorgen heeft er op de Boerhoevelaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een lesauto en een personenauto. Omdat er mogelijk iemand bekneld zat is naast de ambulance ook de brandweer ter plaatse gekomen.

Van een beknelling bleek geen sprake, waardoor de brandweer retour kazerne ging. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurders en de rij-instructeur nagekeken op eventuele verwondingen, maar zij zijn allen met de schrik vrijgekomen. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!