zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Kop-staartbotsing N210 Bergambacht

- advertentie -


Bergambacht –
Rond twee uur heeft er vanmiddag een ongeval plaatsgevonden op de Provincialeweg/N210. Een personenauto wilde vanaf de N210 afslaan naar de nabij gelegen manege. De daaropvolgende automobilist had dit te laat door en moest stevig afremmen.

De personenauto die daarachter reed had dit te laat door en botste frontaal op de achterkant. De bestuurder van de Ford Fiesta is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, de bestuurder van de Opel Corsa is met de schrik vrijgekomen. De automobilist die afsloeg naar de manage heeft niets van dit ongeval gemerkt en is doorgereden.

Foto’s : Marco van Bemmel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -