Veel schade na aanrijding tussen auto en tram Avenue Carnisse Barendrecht

woensdag 10 april 2013 09:59

Barendrecht – Een auto heeft woensdagochtend veel schade opgelopen nadat deze in botsing kwam met een tram op de Avenue Carnisse. De twee inzittenden van de auto zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken.

Door het ongeval heeft het tramverkeer voor enige tijd stilgelegen. De personenauto is door een bergingsbedrijf meegenomen. De politie heeft de betrokkenen van het ongeval geassisteerd voor verdere afhandeling. De toedracht van het ongeval is onbekend.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na aanrijding tussen auto en tram Avenue Carnisse Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Een auto heeft woensdagochtend veel schade opgelopen nadat deze in botsing kwam met een tram op de Avenue Carnisse. De twee inzittenden van de auto zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken.

Door het ongeval heeft het tramverkeer voor enige tijd stilgelegen. De personenauto is door een bergingsbedrijf meegenomen. De politie heeft de betrokkenen van het ongeval geassisteerd voor verdere afhandeling. De toedracht van het ongeval is onbekend.

 

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!